About us.

Wie wij zijn en wat wij doen.

Connecting

De schoonheid van kunst en cultuur zichtbaar maken voor iedereen. Daar ligt onze passie. Met ruime ervaring in het vertellen van kunst- en cultuurverhalen aan de pers en publiek, is ArtPublicity sinds 2013 uitgegroeid tot een expert op het gebied van kunstmarketing & PR.

Van het bedenken van communicatiestrategieën en creatieve activaties, tot het uitrollen van campagnes en pluggen bij journalisten, wij doen het allemaal. Onze klanten zijn te vinden in alle hoeken van de creatieve sector: kunstinstellingen, musea, galeries, podia, theatergezelschappen, kunstenaars, muziekmakers en creatieve vrijplaatsen. ArtPublicity is het artistieke zusje van MissPublicity; het ‘moeder’ marketing- en PR-bureau met een expertise in brands, horeca, hospitality en events. Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam, maar wij werken ook vanuit Amsterdam en Antwerpen.

Ons team.

Clarissa Sarah Slingerland

Founder & Owner

clarissa@misspublicity.nl

Syrta Geldof

PR + Marketing lead

syrta@artpublicity.nl

Kirsten van Wijk

PR Consultant

kirsten@misspublicity.nl

Kamar Marouan

Kamar Marouan

Digital

kamarmarouan.media@gmail.com

Contact us anyhow, anytime, anywhere

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je meer weten over wat wij doen en wie wij zijn? Vul hier het contact formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!