ArtPublicity zoekt versterking

By June 24, 2019August 20th, 2019Uncategorized

ArtPublicity zoekt versterking

ArtPublicity is het artistieke zusje van marketing- en PR bureau MissPublicity. Wij creëren podia voor kunst- en cultuurinstellingen en helpen een brede portefeuille van opdrachtgevers hun zichtbaarheid en netwerk te vergroten. Om ons label en onze klanten verder te helpen zoeken wij een echte…

Art & Culture Vulture

 

Een kunst- en cultuurvreter dus, die zijn/haar sporen verdiend heeft als PR-consultant in deze branche. Je hebt het oog om kunst van kitsch te onderscheiden, de mensenkennis om kaf van koren te scheiden en de Rolodex om movers, shakers en influencers te betrekken bij je verhaal.

Daarnaast
– Heb je minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de kunst- en cultuursector
– Ken je de ins en outs van Content- en Influencers Marketing in de kunst en cultuur
– Ben je commercieel gedreven en werk je zelfstandig. Heb je bureauervaring? Dan is dat zeker een pre!

Wat doen wij precies?
Via op maat ontwikkelde campagnes vertellen wij het verhaal van creatieve geesten aan de pers. Via social en andere kanalen zorgen wij voor een grotere naamsbekendheid, zetten we ons in voor brede media-aandacht en creëren wij samenwerkingen en zichtbaarheid.

ArtPublicity HQ zit in Rotterdam, maar wij werken ook vanuit haar kantoren in Amsterdam en Antwerpen. ArtPublicity werkt voor een mooi, divers portfolio van kunstenaars, musea, exposities en artiesten.

Zie je het voor je? Dan leren we je graag kennen!
✉ 
reinier@artpublicity.nl

Leave a Reply